Beste ouders en leden

We hebben gemerkt dat de blauwe speeltruien van KSA Nationaal zeer populair geworden zijn (en terecht, het zijn goede truien ;)). Als antwoord op deze vraag, bieden wij jullie dit bestelformulier aan. Hier kan u een bestelling plaatsen voor deze truien, evenals andere KSA-producten. Tweemaal per maand nemen wij deze bestellingen samen en bestellen alle producten bij KSA Nationaal. Op deze manier hoeft u geen verzendkosten te betalen voor uw bestelling ;).

Welke producten/uniformstukken hebben we zelf in voorraad?
– Hemden maat 30 tot 42
– T-shirts (zijn uniek voor KSA Mortsel)
– Sjaaltjes (zijn uniek voor KSA Mortsel)
– Badgeke KSA
– Badgeke KSA Mortsel
– Oude jaarthema badgekes
– Tweedehands Uniformen

Van bepaalde maten voor de truien hebben we in het lokaal ook pasmodellen. Indien u twijfelt over de maat, kan u deze gerust na de ronde eens komen passen.

Wat betreft de badgekes die gelinkt zijn aan bannen. KSA Mortsel hanteert dikwijls andere bannamen in vergelijking met andere groepen, het kan dus zijn dat op deze badgekes een andere bannaam staat (dit is het geval voor bengels, jippers, heni’s/+16).

Deze producten worden niet verplicht door KSA Mortsel, dit zijn enkel toffe aanvullingen op ons bestaande uniform.

Na het plaatsen van uw bestelling, kan u het verschuldigde bedrag storten op het rekeningnummer van KSA Mortsel: BE31 7380 0674 4855.

Indien u nog vragen heeft over deze producten, kan u altijd terecht bij Louise, Jasper Cavens en Sten van de leiding of op de site van KSA Nationaal.

Groetjes van de leiding

Bestelformulier uniformen